PIPELINE MANAGEMENT

PIPELINE MANAGEMENT ER EN SYSTEMATISK BEHANDLING AF LEADS OG SALGSMULIGHEDER

Pipeline management i Global CRM er en struktureret bearbejdning af dine salgsmuligheder. Du kan vinke farvel til rodede excel arket. Global CRM giver et komplet overblik over din pipeline.

Din virksomheds salgproces integreres direkte i Global CRM. Det gør systemet  skræddersyet til din virksomhed. Du starter med at individualisere din pipeline oversigt i Global CRM. Så passer den nøjagtigt til de salgsfaser, dine kunder gennemgår i din salgsproces.

Med Global CRM  har du et komplet overblik over dine aktive salgsmuligheder. Du kan nemt opdatere din pipeline og rykke dine salgsmuligheder fra en salgsfase til den næste. En opdateret pipeline giver dig mere nøjagtige salgsforcasts og ro på din økonomiske bagsmæk.

En opdateret pipeline hjælper også resten af virksomheden. Er du fx i en produktionsvirksomhed, vil præcise salgsforcasts komme produktionen til gode. Med alle data lagret i din pipeline, er dine kunder sikret den bedste service. Dine kunder serviceres kompetetent af dine kollegaer i dit fravær. Det giver værdi for din kunde.

Med overblik over din pipeline følger nye muligheder. Bl.a. mulighed for at prioritere din tid og ressourcer korrekt. Få fokuseret dit salg på dine vigtigste kunder. Brug din sparsomme tid korrekt ved at prioritere, den del af din pipeline, som giver mest værdi til din virksomhed.

Pipeline Management

SELV TABT SALG KAN GIVE PENGE PÅ BUNDLINJEN

Styrken i et CRM system ligger i historikken. Efterhånden som I dagligt indtaster data i Global CRM, opbygger I værdifuld viden. Træk statistik på hvornår I vinder jeres salgsmuligheder og hvornår i salgsprocessen I taber dem. I kan altså indsamle specifik viden og optimere jeres salgsproces, så I fremover står stærkere i hver enkelt salgsfase.

“Trække statistik” – kan det lyde mere kedeligt?

Nej, det er hverken spændende eller sexet – men det virker. Til gengæld har vi automatiseret det for dig. Opsæt din rapport en enkelt gang efter dine ønsker og vælg dernæst hvor ofte du vil modtage rapporten. Global CRM systemet sender nu automatisk din rapport direkte i din e-mail indbakke. Du slipper for det kedelige og har fokus på resultaterne.

Bestil 30 dages gratis demo og fortsæt fra helt ned til 99,- kr. pr. md.

CRM-image1

Ja tak, jeg ønsker at modtage “Kom-godt-igang” kampagnen, med bl.a. videoguides der viser hvordan mit CRM system opsættes til mine individuelle behov