PROJEKTSTYRING

FÅ KOMPLET OVERBLIK OVER ET PROJEKT OG STATUS PÅ DE RESTERENDE OPGAVER

“Hvor langt er vi med projektet i Bredgade?” Hvis sådan et spørgsmål giver sved på panden, skal I anvende et system til projektstyring. I Global CRM kan I tilknytte projekter til kundens stamkort. Åben projektet og I har et dashboard med oplysninger om projektets status – hvad er afsluttet og hvilke opgaver mangler udførelse.
Foruden projekt dashboardet er der mulighed for at få vist overblik over projektet med et Gantt kort.

Hvert projekt består af milestones og projektopgaver. Den projektansvarlige kan uddelegere de underliggende projektopgaver, til de medarbejdere som skal være ansvarlig for de forskellige opgavers udførelse.
Projektopgaven dukker op på medarbejderens opgaveliste. I kan evt. sørge for medarbejderen får en mail med oplysninger om opgaven.

Laver I ofte de samme projekt typer?Så kan I automatisere processen med at oprette de underliggende projektopgaver. Det sparer jer for repetitive indtastninger og gør projektstyring til en leg.

Det er ikke kun den projektansvarlige som har overblik over projektet. Giv kunden adgang til kundeportalen, så kan de selv logge på portalen og følge projektets status.

LARS ER SYG I DAG, MEN HANS KUNDE SPØRGER HVAD STATUS ER PÅ DERES PROJEKT …

Projektstyring er et roadmap til effektivt, at opnå jeres og kunden mål, med forbedret kundeservice som fokus.

Med Global CRM’s projektstyring arbejder i struktureret så alle projektopgaver bliver løst. Det er en effektiv måde, at holde styr på de mange delopgaver på.
Foruden øget effektivitet opnår I højere kundetilfredshed, når I afleverer et gennemarbejdet projekt til tiden.

Desuden kan alle jeres medarbejdere, uanset om Lars er sygemeldt, har sagt op, sovet over sig, nemt og hurtigt få overblik over et projekt i Lars’ fravær.

Det giver både værdi for jer som virksomhed og for jeres kunder.

Bestil 30 dages gratis demo og fortsæt fra helt ned til 99,- kr. pr. md.

CRM-image1

Ja tak, jeg ønsker at modtage “Kom-godt-igang” kampagnen, med bl.a. videoguides der viser hvordan mit CRM system opsættes til mine individuelle behov