KUNDE OG KONTAKTDATABASE

VIL DU OGSÅ HAVE EN EKSTRA TIME DØGNET? SPAR TID MED KUNDE OG KONTAKT DATABASEN

En ekstra time i døgnet! Ja, det lyder næsten for godt til at være sandt. Ikke desto mindre er netop 1 time, hvad Global CRM brugere anslår de sparer ved at bruge kunde og kontakt databasen – hver dag.

Slut med post-it lapper, fantasifulde Excel ark, forældede og urigtige kontaktoplysninger. Slut med at søge efter e-mails, tidligere tilbud, aftaler og dokumenter på 4 forskellige drev eller mapper.

Global CRM serverer ikke kun kundedata når du har brug for dem. De er tilgængelige lynhurtigt og efter kun 2-3 klik med musen.

Kunde og kontaktdatabasen er kernen i Global CRM. En central database vedligeholdt og opdateret af alle medarbejdere sikrer ét opdateret stamkort for hver enkelt kunde.
Med udgangspunkt i kundens stamkort, er det muligt at finde alle salgsoplysninger om kunden. Det gælder både tidligere, igangværende og fremtidige informationer.
Sådan sparer i værdifulde minutter, som i stedet kan veksles til flere  salgsindsatser.

HVOR MANGE AF DINE KUNDER HAR KØBT MINDST 10 AF DIN MEST POPULÆRE VARE?

Hvis sådan et spørgsmål – eller noget lignende – giver dig grå hår i hovedet, så er Global CRM helt sikkert noget for dig.

Med en centraliseret kunde og kontakt database, opbygger I hver dag værdifuld viden. Viden som i mange virksomheder slet ikke bliver opsamlet. I andre har man lagret historikken, men den er så svært tilgængelig, at den i praksis ikke bliver anvendt. Det er simpelthen for bøvlet.

I Global CRM er alle salgsaktiviter, produkter, møder, tilbud, faktureringer osv osv, tilknyttet kundens stamkort.

Det betyder I kan trække rapporter og lave lister, baseret på den segmentering i ønsker. En segmentering som kan være yderst detaljeret, gør jer i stand til at ramme jeres kunder helt præcist.

Bestil 30 dages gratis demo og fortsæt fra helt ned til 99,- kr. pr. md.

CRM-image1

Ja tak, jeg ønsker at modtage “Kom-godt-igang” kampagnen, med bl.a. videoguides der viser hvordan mit CRM system opsættes til mine individuelle behov