TILBUD OG FAKTURERINGSSYSTEM

BRUGER DU WORD ELLER EXCEL NÅR DU SKAL LAVE ET TILBUD? SÅ ER GLOBAL CRM SYSTEMET FOR DIG

Microsoft Word og Excel er fantastiske programmer – bare ikke til tilbud og faktureringssystem.

I Global CRM opsætter du en PDF-skabelon helt efter dine egne ønsker og så er du klar til at afgive tilbud.

CRM systemets tilbuds modul kan bl.a. håndtere flg.:

  • Flere valutaer
  • Moms og rabat pr. varelinje eller samlet
  • Procentvise rabatter eller direkte prisnedsættelse
  • Lagerstyring (nedskriver lagerbeholdning ved salg)
  • Gebyrer eller fx. fragt
  • Differentieret moms og afgifter

Det gør selv kompliceret tilbudsgivning til en leg der kan klares på 2-3 minutter.

Accepterede tilbud konverteres nemt til enten en ordrebekræftelse eller en faktura med få museklik. Alle afgivne tilbud lagres naturligvis på kundens stamkort. Så har du og kollegaer nem adgang til tidligere afgivne  tilbud og faktureringer.

Med Global CRM som tilbud og faktureringssystem, sparer I ikke kun tid. Værdifuld data lagres også i CRM systemet, til brug for senere analyse af tilbudsfasen – således kan I optimere jeres pipeline.

DIT FAKTURERINGSSYSTEM GIVER DIG NYE SALGSMULIGHEDER

Flytter bogholderiet nu ind i salgsafdelingen? Det lyder næsten sådan og det er faktisk ikke helt forkert. Idag flytter I fakturerings informationer ind i jeres ERP/bogføringssystem. Dermed adskiller I faktisk salgshistorik fra kundekortet og dermed mister I værdifuld viden om kunden. Det bliver i hvert fald vanskeligere for salgsafdelingen at bruge salgshistorikken til mer- eller komplementær salg.

Det kan sammenlignes  med visitkort. De er vigtige. men ligger de på dit skrivebord er de adskilt fra din pipeline og gør ingen gavn. Er kortene i stedet indtastet i CRM systemets pipeline, indgår de som potentielle salgsmuligheder.

På samme måde får du ikke det optimale ud af din salgshistorik, hvis den er placeret i et andet IT-system og dermed adskilt fra kundekortet.

I Global CRM har du mulighed for trække rapporter. De kombinerer salgshistorik og kundeoplysninger, så du kan få mere viden om dine kunder og deres adfærd samt købemønstre.

Viden du skal anvende på kunderne i samme segment, til at generere nye salgsmuligheeder til din pipeline.

Bestil 30 dages gratis demo og fortsæt fra helt ned til 99,- kr. pr. md.

CRM-image1

Ja tak, jeg ønsker at modtage “Kom-godt-igang” kampagnen, med bl.a. videoguides der viser hvordan mit CRM system opsættes til mine individuelle behov