Din virksomhed kan også drage nytte projektstyrings modulet i Global CRM

Opret et nyt Projekt, opret Delmål og tilknyt projektopgaver til delmålene. Når din projektstruktur er på plads kan du tildele alle projektopgaverne til de ansvarlige medarbejdere. For alle opgaver er det muligt at oprette deadlines, samt måle faktiske projektomkostninger i forhold til projekt budgettet.

I Global CRM rapportere de opgaveansvarlige, om opgavernes fremgang og som projektleder kan du hele tiden følge projektets samlede fremgang.

Projektstyring er ideel til såvel interne som eksterne projekter. Udfører i et eksternt projekt kan I give kunden adgang til at følge projektets fremgang via Kundeportalen. En service som langt de fleste kunder vil sætte stor pris på.

Som det også er muligt i CRM modulet, kan I lagre dokumenter og kommentarer til de forskellige projektopgaver. Ikke nok med at alt projekt information er samlet et sted, det er også lagret det eneste rigtige sted - nemlig ved den opgave hvor det er aktuelt.

Projekter relateres/linkes til den virksomhed I udfører arbejdet for. Således har alle i virksomheden, uanset om de er involveret i projektet eller ej, mulighed for at danne sig et hurtigt overblik og svare på spørgsmål vedr. projektets fremgang og om specifikke opgaver er færdige.